AK Parti Çukurova ilçe teşkilatının 15. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. İlçe binasında Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ve divanın oluşturulmasını ardından açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, üye sayılarının 20 bini aştığını bundan sonraki hedeflerinin ise 40 bin olduğunu belirterek, “Yerel seçimlerde Çukurova ilçemizi partimize kazandıracağız” dedi.

Haftanın dört gününü mahalle ve köy ziyaretlerine ayırdıklarını ifaden eden Çırak, “AK Parti  Çukurova ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Üye  kayıtlarımızı seçme üyeyle birebir temas kurularak sürdürüyoruz. HAS  partiden aramıza katılmalar oldu bu arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum. Yeni kadromuzla bu AK Kadrolarla yerel seçimlerde halkımızı AK hizmetlerle tanıştıracağız” şeklinde konuştu.

Demokratik ortamda sorunların dile getirildiği toplantıya, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci,  AK Parti İl Başkan Vekili Hıdır Bahçe, partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.