AK Parti Sarıçam ilçe Yönetim Kurul üyelerinin Çukurova teşkilatını ziyareti esnasında bir konuşma yapan Başkan Ramazan Çırak, iktidarlarının 10 yılda ülkeyi her alanda büyüttüğünü, ekonomik kalkınma ve demokratikleşmede büyük ilerleme sağlandığını belirterek, “Bu parti milletimizin bizde onların hizmetkarıyız. Bu yüzden parti olarak her bir insanımıza kıymet veriyoruz. Bizim için insanımız çok önemlidir” diye konuştu.

Adana İl ve ilçelerinde AK Parti hükümetiyle iş birliği içerisinde çalışabilecek bir belediyeye ihtiyaç olduğunu belirten Çırak, “Hükümetle uyum içerisinde çalışan bir belediye olursa, yatırımların gerçekleşme hızı daha da artacaktır. Bunun için seçimlerde sandık müşahitlerinden, il ve ilçe yönetimine kadar herkesin özveriyle çalışması halinde yerel seçimlerde başarıya ulaşabiliriz. Sarıçam ilçe teşkilatımızın bu ziyareti bizleri memnun etmiştir. Bu tür ziyaretler teşkilatlarımız adına faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

 

AK PARTİ BİR AİLE

 

Sarıçam ilçe Başkanı Cengiz Yalman’da AK Parti teşkilatlarını bir aile olarak gördüklerini  ifade etti.  Partisinin 10 yılda büyük devrimler yaptığını kaydeden Yalman, “Partimizin kazanması için hangi ilçemiz olursa olsan biz ekip olarak katkımızı koymaya hazırız. Adana’da çok ciddi oy potansiyeli var. Bunu çok iyi kullanmalıyız. Biz Sarıçam olarak önümüzdeki yerel seçimde Çukurova ilçemizin oy patlaması yapacağına inanıyorum. Bir ve beraber olursak sesimiz daha da gür çıkacak ve bu zorlukları daha kolay aşacağımızdan kimseni kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

Çukurova ilçe binasında gerçekleşen toplantıya, Çukurova ve Sarıçam ilçe yönetimi, ilçelerin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile partinin mahalle temsilcileri katıldı. Toplantıda   partili misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.