Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Kadın Kolu Yönetim Kurulu’nun, kendi arasında toplanarak görev bölümü yaptığı bildirildi.

CHP Çukurova İlçe Kadın Kolu Başkanı Zuhal Kuleaşan, kendisiyle birlikte 14 kişiden oluşan ilçe kadın kolunun daha verimli ve sistemli çalışmak amacıyla görev bölümü yaptığını söyledi. Başkan Zuhal Kuleaşan, İlçe Kadın Kolu Sekreterliği görevine Nilüfer Börücek’in, Saymanlığa Aynur Altınok’un, Eğitim Sekreterliğine de Funda Özdemir Aksoy’un getirildiğini belirtti.

Diğer arkadaşları Zeliha Divarcı, Zeynep Sağır, Senem Ekelik, İnsaf Polat, Zihneti Emre, Senem Günbay, Nesrin İplik, Selma Çelik, Mızgın Demir ve Yasemin Zinpari’nin de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklarını anlatan CHP Çukurova İlçe Kadın Kolu Başkanı Zuhal Kuleaşan, önümüzdeki günlerde yapacakları toplantıda da çalışma komisyonları kuracaklarını ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının komisyon sorumlusu görevlerine getirileceklerini ifade etti.

Kamuoyuna dönük çalışmalara hız vereceklerini de anlatan Başkan Zuhal Kuleaşan, çalışan kadın, ev hanımı demeden, bütün kadınları siyaset yapmaya, çağdaş laik cumhuriyetin yaşaması mücadelesine omuz vermeye davet etti.