Yildırım, ÇUMED ziyaretine Kadın Kolları İl Başkanı Mürüvvet Akdoğan, Teşkilat Başkanı Nezahat Uçak, Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Bekir Can Özkan, Parti İçi Eğitim Başkanı Meriç Beger ve Seyhan İlçe Başkanı Volkan Akyüz ile katıldı.
ÇUMED Başkanı Oğuz Akkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gelecek Partisi Adana İl Başkan Ebubekir Yıldırım’a teşekkür etti. Türkiye genelinde olduğu gibi Adana da da, Tıbbi Cihaz ve Medikal Sektöründe uzun zamandan bu yana yaşanan krizle mücadele ettiklerini, hiçbir siyasi ayırım yapmadan başta hükümet yetkilileri olmak üzere sektördeki sorunları anlattıklarını, ülke genelinde 15 bin firmada çalışan 250 bin çalışanın haklarını aramaya devam ettiklerini belitti. ÇUMED Başkanı Akkaya, Hükümet yetkililerine bir daha seslenerek, Tıbbi Cihaz Sektörünün sorunlarının çözülmesini istedi.


Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım da konuşmasında, ÇUMED’in yakın ilgisine teşekkür ederek, Gelecek Partisi olarak, yeni bir ruh ve anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini, ekonomik, sosyal, kültürel ve tüm alanlarda yeni projeler üzerinde çalıştıklarını, iktidara talip olduklarını, Tıbbi Cihaz Sektörünün sorunlarının çözümü hususun da da, ÇUMED’in yanında olduklarını vurguladı.