CHP Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, AKP iktidarının dış politikasının iflas ettiğini söyledi.

Osmaniye’ye giden Adana Milletvekili burada İl Başkanı Kemal Tabak, ilçe başkanları ile görüştü. CHP Osmaniye İl Başkanı Kemal Tabak, yerel seçimlerde patlama yapacaklarını, belediye başkanlığı koltuğuna CHP’linin oturacağını söyledi. İl Başkanı Tabak, Adana Milletvekili Ali Demirçalı’nın Osmaniye’de olmasından mutlu olduklarını da söyledi.

CHP Düziçi İlçe Başkanı Durdu Gül ve ilçe yöneticilerinin verdiği yemeğe katılan CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, AKP iktidarının dış politikasının iflas ettiğini, ekonomiyi de iyi yönetemediğini savundu. Demirçalı, “İşsizlik had safhada. Emeklimiz maaşı ile geçinemiyor. Sanayici ve esnafımız sıkıntı içerisinde. Üreticimiz perişan. Ülkemiz her türlü tarım ürününü ithal eder duruma düştü.” dedi.

AKP iktidarının dış politikasından en çok sınır bölgesindeki illerin etkilendiğini belirten CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, AKP’nin 10 yılı aşkın iktidarında terörü sonlandıramadığını, aksine artırdığını öne sürdü.