Adana'da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Adana İl Başkanlığı Seyhan, Sarıçam ve Tufanbeyli ilçelerinde yaptığı atamaların ardından Kozan ve Aladağ ilçe başkanlığı atamalarını gerçekleştirdi. Kozan ilçe başkanlığına Serhan Gültekin kurucu ilçe başkanı olarak belirlenirken, Aladağ ilçesinin kurucu ilçe başkanlığına ise Ahmet Ballı atandı.


Deva Partisi Adana İl başkanı Sadullah Kısacık, Kozan ve Aladağ ilçelerine kurucu ilçe başkanları olarak atamaları yapılan Serhan Gültekin ve Ahmet Ballı isimlerinin, ilçelerinde her ikisinin de sevilen ve sayılan isimler olduğunu,  Deva Partisi çatısı altında ilçelerimize güzel hizmetlerde bulunacaklarını belirterek, her iki ilçe başkanına da görevlerinde başarılar diledi. 

Deva Partisi Kozan Kurucu İlçe Başkanı Serhan Gültekin Kimdir?

1993 Yılında Adana İli, Kozan İlçesinde doğdu. Çukurova Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünü tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde işletme bölümünü bitirerek eğitim hayatını tamamladı.2017 yılında kurmuş olduğu Serhan Gültekin İnşaat Ltd. Şti.' nin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte ve otomobil sektöründe ticari faaliyetine devam etmektedir. Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, teşkilat başkanlığı ve İlçe SKM Başkan Yardımcılığı görevlerini icra etmiştir. Milletvekili Danışmanlığı yapmış, 2019 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olmuştur. Nisan 2019 - Aralık 2020 tarihleri arasında Kozan İmar Ltd. Şti.'de Genel Müdür olarak görev yaptı. Kozan Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyesi ve 3 Ligde Mücadele eden Kozan Spor'da yöneticilik yapan Serhan Gültekin, evlidir.

Deva Partisi Aladağ Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Ballı Kimdir? 

1971 yılında Adana ilinin Aladağ ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Aladağ'da tamamladıktan sonra lise öğrenimini Adana'da tamamladı. 1990-2015 yılları arasında esnaflık yapan Ahmet Ballı, son altı yıldır hem  çiftçilikle hem de gayrimenkul sektöründe, kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptığı Ballı Gayrimenkul kuruluşuyla iş hayatına devam etmekte. Ahmet Ballı evli ve dört çocuk babasıdır.