ÇUMED başkanı Oğuz Akkaya  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tıbbı Cihaz ve Medikal sektörünün  sorunlarını dile getirdi. Deva Partisi Genel Başkan  yardımcısı  Uçak’ı ve ÇUMED üyelerini, hak edişlerinin ödenmesi için,  16 Eylül 2021 de  Ankara da yapacakları  yürüyüşe davet etti.  ‘’Bu sektörde 15 bin firma var. 250 bin çalışanın hakkını aramak için yürüyeceğiz’’ dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak da,  ÇUMED üyelerinin sıcak ilgisi için teşekkür ederek,  kendisinin de eskiden bu sektörün içinde bulunduğunu ve TÜMDEF Genel Başkan Yardımcılığı yaptığını, sektörün sorunlarını yakından bildiğini ifade etti.  Uçak konuşmasında şunları da kaydetti. ‘’Şu an iktidara gelecekmişiz gibi çalışıyoruz. Tünelin sonunda ışık göründü. İktidar bunu bildiği için, milletin sorunları ile ilgilenmiyor. Artık milletimiz mevcut sisteme adapte olmaya çalışmaktan yoruldu. 16. Eylül 2021 tarihinde Ankara da yapacağınız haklı yürüyüşünüzü destekliyoruz. İnşallah devletten hak edişlerinizi kısa zamanda alırsınız’’ şeklinde konuştu.

Toplantıya DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Doç. Dr. Cennet Uslu, Gn. Merkez Komisyon üyesi Burhan Gündoğdu ve Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık ile ÇUMED üyeleri katıldı.