Ziyaret gerçekleştirdikleri ilçelerde Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını da tebrik ederek kendilerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret ettikleri ilçelerin kaymakamları ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen ikili İlçelerin dolayısıyla da vatandaşların sorunlarına çözüm getirmek için gayretle çalışacaklarını ifade ettiler.
“ADANA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Doğru: “Bizler Adana’yı temsil ediyoruz. Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar öncelik daima onların. Bizler, eğer aksaklıklar varsa bu aksaklıklara yönelik çözümler geliştirerek gereğini yapmaya, verilen hizmetlerin iyileştirilmesi noktasında yenilikçi adımlar atmaya devam edeceğiz. AK Parti net çizgisinden en ufak bir taviz vermeden, emin adımlarla ilerlemektedir. Bugün Cumhur İttifakı’nın değerli Belediye Başkanlarıyla, AK Parti İlçe Başkanlarımızla, değerli kaymakamlarımızla bir araya geldik. Biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözün arkasındayız; yalnızca Adana’mız için çalışacağız” dedi.

“RAMAZAN KARDEŞLİK DEMEKTİR”
Doğru: “11 Ay’ın Sultanı Ramazan-ı Şerif’i idrak ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayın sofralarımıza bereket, hanelerimize huzur getirmesini, ülkemizin gücüne güç katmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Aynı zamanda bu mübarek günlerin gönül coğrafyamızda ve dünyada haksızlığa, zulme ve işkenceye maruz kalan insanlara bir kurtuluş kapısı olmasını diliyorum. Temenni ediyor ve inanıyorum ki; Ramazan-ı Şerif, birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olacaktır”