Yerel seçimlere kendi adayları ile grime kararı aldıktan sonra adayları belirleme sürecini başlatan Demokrat Parti ilk Belediye Başkan Adana’nın İmamoğlu ilçesinden açıkladı. DP Adana İl Başkanı Cafer Doğan, İmamoğlu eski Belediye başkanı Kadir Altunköse’nin, Demokrat Parti’nin İmamoğlu Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

“KURDA KUŞA TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Kadir Altınköse’nin geçmişte yine Demokrat Parti’den belediye başkanı seçildiğini ve unutulmaz hizmetler yaptığını anlatan Doğan, “Demokrat Parti, 31 Mart seçimlerinde İmamoğlu’nun kaderini kurda kuşa teslim etmeyecektir. Imamoğlu, yiğit delikanlısı, süvarimiz Kadir Altunköse ile makus talihini yenecek” dedi.

“YÜZDE 70’LE KAZANACAĞIZ”

Vatandaşların mevcut yönetimin İmamoğlu’nu düşürdüğü içler acısı durumu gördüğünü ve tercihini Kırat ve Kadir Altunköse’den yana koyduğunu ifade eden Doğan, kamuoyu araştırmalarına Kadir Altunköse’nin digger partilerin adaylarından uzak ara önde olduğunu kaydetti. Doğan, kamuoyu araştırmalarınının Demokrat Parti Adayı Kadir Altunköse’nin yüzde 70’lik bir oy oranıyla seçimi kazanacağını ortaya koyduğunu belirtti.