Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Adana İl Baklanlığını ziyaret etti. DP Gaziantep İl Başkanlığının kongresine katıldıktan sonra Teşkilattan sorumlu Genel Bakan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz ile Adana’ya gelen Genel Başkan Uysal, İl Başkanı Cafer Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Anayasa değişikliği paketi başta olmak üzere güncel gelişmeler hakkında partisinin görüşleri hakkına bilgi veren Uysal, bir süre önce güven tazeleyen İl Başkanı Cafer Doğan ve ekibini kutladı. Doğan ve ekibinin Adana’da iyi şeyler yaptığına dikkati çeken Uysal, DP’nin Doğan ve ekibiyle Adana’da büyük bir ivme kazanacağına ve şahlanacağına emin olduğunu belirtti.

İl Başkanı Cafer Doğan da, Adana İl Başkanlığına yaptığı ziyaret ve desteği için Genel Başkan Gültekin Uysal’a teşekkür etti. Doğan, “Çalışmalarımızla genel başkanımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Genel Başkanımızın bizlere gösterdiği ilgi çalışma azmimizi daha da kamçılamıştır. Kıratı tekrar şahlandırıp, Demokrat Parti’yi yeniden Adana’da birinci parti konumuna getireceğiz” dedi.
Öte yandan, DP Gene Başkanı Gültekin Uysal, Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz, Adana İ Bakanı Cafer Doğan Adana İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı kongrede, Gaziantep İ Başkanlığına Ökkeş Erdal Cömert yeniden seçildi.