Yıldırım, İl Başkanı Ahmet Erdoğan ile birlikte 5 Ocak Gazetesi´ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. MHP Adana Milletvekili Recai Yıldırım, Adana gündemindeki olaya ilişkin önemli mesajlar verdi. Yıldırım, Durak hakkında söylenenler için "bir müfterinin içi boş iddiaları" derken ´ihanet´ nitelemesiyle Çerkez Ethem´e benzetti.

DURAK DAHA DA GÜÇLÜ DÖNECEK

Yldırım,"Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Aytaç Durak´ı ne yüzüstü bıraktık, ne de terk ettik. Aytaç Durak eskisinden de daha güçlü olarak MHP´ye dönecektir." diyen Yıldırım, Genel Başkanları Devlet Bahçeli´nin çıkışı için ise "AK Parti´nin sayın Durak üzerinden Adana´da 1.parti durumuna gelen MHP´yi yıpratmaması için yapılan bir harekettir" dedi.

SEVİNÇLERİ KURSAKLARINDA KALACAK

Birilerinin sevinç çığlıkları attığını söyleyen ve görevden alınma bekleyenlere de seslenen Yıldırım, "Sevinçleri kursaklarında kalacak. Durak, AK Parti´nin çemberini kıracaktır. Zaten şahsındaki iddialar altı boş olan iddialardır. Ne bir belge, ne bir kaset yoktur. Zaten buna da cesaret edeceklerini sanmıyorum. Onların yaptığı sadece psikolojik baskıdır" şeklinde konuştu.

AK PARTİ DURAK´TAN İNTİKAM ALMAK İSTİYOR

Yaşananları AK Parti´nin 29 Mart yerel seçimlerinin Durak´tan intikam alma çabası olarak niteleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, "Durak´ın görevden alınmasını gerektirecek somut bir şey yok. Buna rağmen böyle beklenti içinde olanlara, Gaziantep´i, Çorum´u, Amasya´yı ve Melih Gökçek´i hatırlatırız" dedi.