Merkez Parkı ile Menderes Adası’nda halkla kucaklaştı, Valilikçe düzenlenen resmi Nevruz kutlamalarına katıldı, Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi’ni ziyaret etti, vatandaşların evine konuk oldu. Tüm ziyaretlerinde yoğun ilgi gören Başkan Durak, moral tazeledi.
   Öğle saatlerinde Merkez Parka giden Başkan Durak, Adana’nın çeşitli mahallelerinden gelen hemşehrileriyle sohbet etti. Daha sonra Menderes Adası’na geçen Durak, Valilik tarafından düzenlenen resmi Nevruz kutlamalarına katıldı. Buradan Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi’ne geçen Durak daha sonra Menderes Adası’nda piknik yapan hemşehrileriyle kucaklaştı.
   Yoğun ilgiyle karşılanan Durak, “Halk desteği arkamda olduğu sürece iftiracıların hepsini terzyüz ederim” dedi. Vatandaşlar da, iftiracılara inanmadıklarını ifade ederek. “Müfteriler attıkları iftiraların cezasını mahkemelerde çekecektir. Yalancılara inanmıyoruz. Biz sizin arkanızdayız. Adana’ya çok büyük hizmetleriniz var. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştular.
   EVLERE TEK TEK KONUK OLDU...
   Açık hava ziyaretlerinde moral tazeleyen Başkan Durak, daha sonra yazdığı mektuba yanıt veren vatandaşların evlerine konuk oldu. Yüreğir’in Serinevler  Mahallesi’ne giden Başkan Durak, İbrahim Özcanlı’nın evini ziyaret etti. Postacı lakaplı İbrahim Özcanlı, Durak’a yazdığı övgü dolu sözler içeren şiiri okudu. Durak, Özcanlı ve ailesine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başan Durak, daha sonra Köprüköyü Mahallesi’ndeki Pakize Mülayim’in evine konuk oldu. Durak’a bu evden de büyük destek geldi.