5 dönem üst üste halkın teveccühüne mazhar olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, açığa alınmasının ardından köşesine çekilip kaderine razı olmuyor.

Türkiye’de eşi görülmemiş bir siyasi linçle karşı karşıya olduğunu söyleyen Aytaç Durak, hafta sonunda Adana’nın en işlek caddelerinden olan Çakmak Caddesi'nde hemşerileri ile buluştu.

Adanalıların yoğun sevgi seliyle caddede yürümekte zorlanan Aytaç Durak, kendisine sorulan sorulara, “Ben dahi ne olup bittiğini bilmiyorum. Rüşveti ihbar eden benim, görevimden uzaklaştırılan da benim. Hukuk herkese lazımdır, adaletin en kısa zamanda tecelli edeceğine inancım tamdır” dedi. 

Adanalıların sevgi seliyle karşıladığı Aytaç Durak’ın, gündemin aksine mağdur oluşunun Adanalılar tarafından tepkiyle karşılandığı görüldü. Sık sık “Adana seninle gurur duyuyor” “En büyük Başkan bizim Başkan” sloganları ile gezintisine destek veren Adanalılara, teşekkür eden Aytaç Durak, trafiğin sıkışıklığını ve kilitlenmesini de dikkate alarak "Zaman zaman sizinle birlikte olacağız" diyerek sevenleriyle vedalaştı..