Türkiye Değişim Hareketi Adana İl Yönetimi nezaket ziyaretlerini AK Parti İl Başkanlığı’yla sürdürdü. TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude’yi ziyaretinde, “Hizmette sınır yoktur. Hizmet için yola çıktık. Kavgacı değil yapıcı siyaset yapıp çalışarak anılmak istiyoruz” dedi.
TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın, Seyhan İlçe Başkanı Edip Oruç ve il yönetimiyle birlikte AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Kebude, konuklarını çok sıcak karşıladı. Sohbet sırasında ise “Ana muhalefet partisi CHP’nin ve sosyal demokratların yapamadığını Sayın Mustafa Sarıgül ve partisi Türkiye Değişim Hareketi yapacaktır diye umut ediyoruz. Şu an CHP’nin yapamadığını AK Parti yapmakta. CHP sosyal demokrat kimliğini yansıtamıyor. AK Parti olarak sizi ve Sarıgül hareketini ilgiyle izliyoruz” dedi.
İktidarı hedeflediklerini dile getiren TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın ise, “Hizmet için sınır yoktur. Biz de hizmet için yola çıktık. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül önderliğinde Türkiye Değişim Hareketi çatısı altında toplandık. Nasıl ki Turgut Özal parti kurup iktidar olduysa, nasıl ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan parti kurup iktidar olduysa, inşallah biz de ilk genel seçimde iktidar olacağız. Hedefimiz bu. Bugün ülkemizde ciddi gelişmeler yaşanıyor. TDH olarak kavgacı değil, yapıcı siyaset yapıp, yaptığımız hizmetlerle, çalışmalarla anılmak istiyoruz. İktidar ve muhalefet ülkemizin çıkarları ve halkımıza hizmet için elele olmalıdır. Yapıcı olan her çalışmaya katkı koymak gerek. Buna inanıyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz” diye konuştu.
Hoş anların da yaşandığı ziyarette TDH Seyhan İlçe Başkanı Edip Oruç ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude’nin eski dostlar olduğu ortaya çıkarken, 80’li yıllarda birlikte geçirdikleri anları dün yaşanmış gibi anlatmaları hoş anların yaşanmasına neden oldu.
Ziyarette TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın, Kebude’ye sarı renkli bir kravat da armağan etti.