Adana Barosu 25. ve 26. Dönem Başkanı Av.Aziz Erbek CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunu CHP Adana İl Başkanlığı’na yaptı. Başvuru dosyasını CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay’a teslim eden Av.Erbek, Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk resmi başvuruda bulunan aday adayı da oldu.

ADANA KAZANACAK

Coşkulu ve yoğun bir katılımla resmi aday adaylığını gerçekleştiren CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av.Aziz Erbek Büyükşehir Belediyesi’ni Adana halkına kazandıracaklarını iddia etti. Büyükşehir’i Adana halkı ile yöneteceklerini ifade eden Av.Erbek, ‘Büyükşehir Belediyesi artık halkın olmalı ve sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışı ile yönetilmeli.Biz 30 yıllık hasreti bitirmeye talibiz.Adana’ya sosyal demokrat belediyecilik anlayışını getirmeye söz veriyoruz.Bizimle Adana ve Adanalı kazanacak. Belediye hizmetlerine ve yönetim anlayışımıza ayrımı sokmadan, herkese ve her kesme eşit hizmet vereceğiz.’dedi.

KENETLENDİK GELİYORUZ

Av.Erbek aday adaylığı başvurusunda engelli vatandaşlardan da yoğun bir destek alırken, ‘Adana’ya sosyal belediyecilik anlayışını hep birlikte getireceğiz. Özellikle burada engelli vatandaşlarımızı görüyorum. Ben bizzat bu kardeşlerimin hayatını kolaylaştırmak için büyük bir özveriyle çalışacağım. Biz Adana’yı Akdeniz Bölgesi’nin incisi yapmayı hedefledik. Yollarıyla, meydanlarıyla yeni bir kent yaratacağız. Yeşil alanlarımızı arttıracağız. Biz örgütüyle, üyesiyle, seçmeniyle kenetlendik geliyoruz. Adanalı vatandaşlarımıza sesleniyorum. Artık halkçı belediyecilik geliyor."diye konuştu.

KOZAY:’BÜYÜKŞEHİR’İ ALACAĞIZ’

CHP’nin ilk resmi Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olması nedeni ile Av.Aziz Erbek’i kutlayan CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, Büyükşehir Belediyesi’ni almak için hedef büyüttüklerini belirterek, ‘Adana Büyükşehir Belediyesi’ni partimize kazandırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğim ilk günden itibaren hedefimiz Adana Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’li yapmak oldu.Bunu da başaracağımızdan eminim ve önümüzde hiçbir engel yok. Geçmişte Adana Baro Başkanlığımızı yapan meslektaşımız Av.Aziz Erbek’e çıktığı yolda başarılar diliyorum, hedefimiz aynı, Büyükşehir Belediyesi’ni hep birlikte kazanacağız.’dedi.

KATILIM OLDUKÇA YÜKSEKTİ

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av.Aziz Erbek’in aday adaylığını resmileştirdiği başvurusu sırasında engelli hemşehrileri pankartlarla, tekerlekli sandalyeleri ile gelerek destek verdiler. Engelli vatandaşların yanı sıra basın açıklamasında CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İl Gençlik Kolları Üyeleri, CHP İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri, partilileri, çeşitli STK’ların Başkanları ve temsilcileri ile çeşitli siyasi partilere mensup çok sayıda vatandaş Av.Erbek’e destek vermek için yanında oldular.