Yüreğir Belediyesi'nde gerçekleştirilen törene AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevil Can,Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İslam Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Mahmut Çelikcan görevi Fatih Mehmet Kocaispir'e devretmekten mutlu olduğunu söyleyerek yeni görevinde başarılar diledi. Yüreğir'e 10 yıl hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Çelikcan ''Fatih Mehmet Kocaispir kardeşime görevi devretmekten mutluluk duyuyorum. Fatih kardeşim, önceki yıllarda gençlik kolları başkanlığımızı, meclis üyeliğimizi yapmış, bu davanın içerisinde uzun yıllar yer almış bir arkadaşımız.Bundan sonra da başarılı olması için elimden gelen her türlü yardımı  yapacağım.'' diyerek  Yüreğir Belediyesi mührünü Kocaispire teslim etti.

BÜTÜN YÜREĞİR'İN BELEDİYE BAŞKANI OLACAGIM

Görevi Mahmut Çelikcan'dan devralan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bana oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olacağını belirterek'' AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı olarak yola çıkmıştık. Milletimizin verdiği teveccüh, başımızın tacıdır. Artık bundan sonra sadece Cumhur İttifakı'nın değil, tüm Yüreğir'in belediye başkanıyım. Bizleri destekleyen, desteklemeyen tüm Yüreğirli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum Şimdi hizmet zamanı. Mahmut Çelikcan Yüreğir'de artık bir markadır.Bundan sonra kendisinin tecrübelerinden faydalanacağız. Bundan önce yapılan hizmetleri daha ileriye götürmek için çalışacağız. Yüreğir Belediyesi'nin kapısı herkese açık olacaktır. Şeffaf,dürüst ve herkese açık bir belediye başkanlığı yürüteceğiz. En önemlisi ise herkesin gönlüne girmek için gönül belediyeciliği seferberliği başlatacağız.

 Ben özellikle seçim sürecinin başlamasından bu yana sahada koşturan bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. '' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kocaispir, yaptığı hizmetlerden dolayı Çelikcan'a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Çelikcan da Yüreğir'in temsili mührünü, Kocaispir'e sundu. Daha sonra Çelikcan “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.” diyerek, Kocaispir'in eşine çiçek verdi. Makamda  misafirlerini ağırlayan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir ''Şimdi Yüreğir'e hizmet zamanı.'' dedi.