AK Parti'de 'bizi fişleyenleri şimdi biz fişliyoruz' diyen Avni Doğan'ın ardından şimdi de Ak Partili Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş iktidar karşıtları için 'kanı bozuk' dedi.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Avni Doğan'ın 'bizi fişleyenleri şimdi biz fişliyoruz'sözünü 'Maksadı aştım' diye düzeltmesinden sonra bu kez Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

AK PartiÇorum Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Aydoğmuş, AK Parti iktidarına karşı çıkanların kanını tahlile yollamak gerekir. Bu kanı bozuklar gizli sözleşmeler yaparak, ihanet etmişlerdir. Askeriyenin içerisinde art niyetlilerin olduğunu öne süren Aydoğmuş bir paşanın askeri bilgileri İsraile pazarladığını da iddia etti.

YENİÇERİ BENZETMESİ

Aydoğmuş, 'Bu ülkenin askeriyesinden üst rütbeli bir paşa ortaya çıkıyor, bu ülkenin başbakanına hakaret ediyor. Başbakan'a hakaret eden o paşa emekli olup askeriyeden ayrıldıktan sonra İsrail'deki bir silah fabrikasının stratejik danışmanlık vermek üzere anlaşma imzalıyor. Bana göre o paşa vatan hainidir. Bir PKK'lıdan hiç bir farkı yoktur. Bu insan Bizim ülkemizden emeklidir ve maaş almaktadır, hem de israil'e askeri bilgilerimizi pazarlayarak kazanç elde etmektedir" diye konuştu.
Doğan orduyada şu sözlerle göndermede bulundu: "Osmanlıyıda geçmişte yeniçeri çökertmişti Osmanlı padişahlarının güzel bir sözü vardır: (Bu millete ne gelirse içinden gelir hain devşirmenin kaltesizinden gelir)İşte bu vecizede olduğu g,b, bizim içimizde konuşlanan kötü niyetlilerde hedefine ulaşamayacaktır."

AK PARTİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

AK Parti, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ve Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş’un açıklamalarıyla ilgili olarak inceleme
başlatacağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, AK Parti, Doğan ve Aydoğmuş’un seçim bölgelerinde yaptıkları açıklamalarla ilgili harekete geçiyor. Öğleden sonra yapılacak grup yönetim kurulu toplantısında konunun ele alınması ve her iki milletvekilinin disipline sevk edilmesi bekleniyor.