Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili aday adayı eğitimci Gamze Selin Gözgenç, “Bu yola, ihanet şebekelerinin değil, Adana’nın, hemşehrilerimin ve aziz milletimin sözcüsü olmak için çıktım” dedi.

Gözgenç, “Bugün yaşanan ekonomik, sosyal ve siyasal çıkmaz batağından kurtulmanın tek yolu güçlü Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarıdır. Milliyetçi Hareket kadroları buna hazırdır. MHP olarak vizyonumuz ülkemiz değerlerine inançlarına, duruşuna aykırı olmayacak her platformda yüce Türk milletinin çıkarlarını gözetmek ve savunmaktır” diye konuştu.

 İl binasında basın açıklamasında bulunan Gözgenç “Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmesin, yardım ve himayesini bizden esirgemesin. Ben Selin Gözgenç olarak bütün bu uygulanabilir, sosyal, ekonomik, milli, kültürel projelerin açık takipçisi olacağıma ve sizlerin sesi olacağıma bütün içtenliğimle huzurlarınızda söz veriyorum” ifadesini kullandı.

Gözgenç “Cenabı Allah nasip ederse Adana’nın tüm bu çözüme kavuşturulmayan sorunlarının meclise taşınmasında öncülük edeceğim. Memleketimde çiftçinin, memurun, işçinin esnafın işverenin, emeklinin, öksüzün, engellinin, fakir fukaranın, çaresizin, ümidi olacağıma ve tüm gençlik enerjimle koşturarak elimden geleni yapacağıma, inanabilirsiniz güvenebilirsiniz” dedi