Başkan Göktürk Boyvadaoğlu  “Hedefimiz mutlu bir Türkiye yaratmaktir.''Bu ülkede çoğu politikalar değişmeli diyerek gündemi değerlendirdi.

Başkan Boyvadaoğlu memur ve memur emeklilerinin maaş ve aylıklarına 2022 ve 2023 yıllarında yapılacak zamlara ilişkin, "Gelecek iki yıl için belirlenen zam oranları, memurun ve emeklinin kaybını karşılamaktan uzaktır. Bu zam oranları, kamu emekçisine refah yerine yine yoksulluk getirecektir.
Covid-19 pandemisiyle mücadelede aşılamanın önemine işaret ederken, aşıyı destekleyenler, aşıyı reddedenler ve aşıdan kaçınanlar diye üç grup olduğunu  vurguladı.Özellikle aşı kaygısı olanlarla motivasyonel yaklaşımlarla görüşmenin aşılanma oranlarını arttıracağını kaydetti.
Çukurova İlçesinde ,Yüreğir İlçesinin Kozan yolu caddesinde,İmamoğlu'nda ,Karataşta,Seyhanda,Pozantı'da Karaisalı'da Ceyhan'da Feke'de,Tufanbeyli'de Yumurtalık'ta Saimbeyli'de ve Kozan ilçemizdeki esnaflarımız ve vatandaşlarımızın dertlerini dinledik.
 Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' in selamını ilettik. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın, partimize gösterdiği ilgi ve hoşgörü ilk seçimde iktidar olacağımızı bizlere gösterdi.


Ülkenin içerisinde oluşan sorunlarların artık çözülme zamanın geldiğini ve bunu Ancak İyi Parti İktidarıyla mümkün olacağını  söyleyen Başkan Boyvadaoğlu;  Bu ülkede eğitim, sağlık, ekonomi politikaları değişmeli” dedi.
Bu Ülkede ne yazık ki borcunu ödeyemediği için icralık duruma düşen vatandaşlar var. Ailelerde sorunlar artıyor. Boşanmalar giderek katlanıyor. Geçim sıkıntısı had safhaya ulaşmış durumda. 83 milyon nüfusa ek olarak, mülteci ve göç ile gelenlerin varlığı da paylaşımda sorunlara yenilerini ekliyor. Artan hayat pahalılığı nedeniyle, elektrik, ısınma, gıda ve giyecek gibi zorunlu giderleri karşılama konusunda dar ve sabit gelirli vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyor. En azından bu dönemde asgari ücret tutarı vergi dışı bırakılsın ” şeklinde konuştu.
"Gübrede ithalata bağımlıyız ve maalesef 2015-2021 yılları arasındaki dönemde gübre ve üretimine yönelik maddeler için yapılan ithalatın parasal karşılığı yaklaşık 8 milyar doları buldu. Gübre fiyatlarındaki artışa ithalat ve artan döviz kurları gibi gerekçeler sunuluyor. Geçen yıl tonu 1.600 lira olan 20-20 taban gübresinin fiyatı 4 bin lirayı geçti. Aynı dönemde tonu 2 bin lira olan DAP gübrenin şu anki fiyatı 6500 lirayı aştı. Yine geçen sene 1 bin 600 lira olan ÜRE gübrenin fiyatı 4 bin 500 lirayı geçti. Bu rakamlar çiftçinin ocağına incir ağacı dikildiğini gösteriyor. 
Sağlık ve eğitim hakkının önce bir lütufa, günümüzde ise kuşa çevrildiği bu günlerde ayakta kalmaya çalışıyor, çocuklarımız ve yarınlar için sadece kayğılanabiliyoruz. 
Kadınların sokak ortasında katledildiği, göçmen işçilerin yaşadığı evlerin hedef gösterildiği sıkıntılarla dolu günler geçiren ülkemizin bir an önce refaha kavuşması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.