Hurdacılar Esnaf Odası ve Yapı Kooperatifi Başkanı Kemal Deniz başkanlığındaki heyet, Başkan Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, çiçek verip, plaket sunarak, 165 dükkanlık Hurdacılar Sitesi’nin yapımına verdikleri destekten dolayı yönetim ve esnafları adına teşekkür etti.

 

Başkan Deniz, yönetim ve hurdacı esnafı olarak Başkan Öztürk’ten memnun olduklarını ifade ederek, “Desteğinizi bizden hiç esirgemediniz, Allah sizden razı olsun. Allah da sizleri memnun etsin. Şu ana kadar 120 civarında dükkânın inşaatı büyük çapta tamamlandı. İnşallah, sitemiz Mart ayında tamamlandığında, sizlerin de yardımı ve katılımlarıyla şölen havasında bir açılış yapacağız”dedi.

 

Hurdacı esnafının, sadece Adana değil, Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptığını ve en büyük örneğinin de Hurdacılar Sitesi olduğuna işaret eden Başkan Öztürk, “Sizin yaptığınız bu çalışmayı her zaman örnek gösteriyoruz. Yönetiminizi ve bütün esnaf kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Çabalarınızı takdirle karşılıyoruz. İnşallah, site inşaatınız planlandığı şekilde tamamlanır. Biz de açılışta aranızda bulunmaktan mutluluk duyarız. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizden kuşkunuz olmasın. Allah, çalışmalarınızda kolaylıklar versin. Şahsınızda tüm esnaf kardeşlerime, hayırlı bol kazançlı ve mutlu günler diliyorum”diye konuştu.