ÇULHAOĞLU ve DURAK kurucular kurulu üyesi Sıtkı POLAT’ a Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet KOCA eşlik etti. Karaisalı merkezde esnaf ziyaretinde coşku ile karşılanan ekip daha sonra  Karaisalı Ziraat Odası Başkanı Mehmet METİN’ i ziyaret etti.

                Eğlence, Ömerli ve Kahyalar köylerinde vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıldı. Sorunlar ve sıkıntıların gündemde olduğu toplantılarda Kahyalar köyünde tüm vatandaşlar tarafından sevilen Hasan KUŞÇU’ nun vermiş olduğu iftar yemeğine de katılan Metanet ÇULHAOĞLU yaptığı açıklamada;

                Ülkemizde sağlıklı bir tarım politikası maalesef uygulanamıyor. 16 yıldır iktidar olan bu hükümet tüm branşlarda olduğu gibi tarımda da sınıfta kalmış, tarım memleketi olan ülkemiz dışarıya muhtaç durumuna getirilmiştir. 2000 yılı öncesi sadece Çukurovada yetişen pamuk ve buğday tüm ülkeye yettiği gibi dışarıyada ihraç edilirken  kalem kalem birçok hububat ürünleri olmak üzere samanı bile dışarıdan ithal eder konuma geldik. Mazot fiyatının 6  Liraya yükselmesi tarımı bitirme noktasına getirdi. Ülkemiz bu olumsuzlukları hak etmiyor. Kaynaklarımız bugüne kadar hak ettiği alakayı bu hükümetten göremiyor. Beklenen verimi alamadığından ekonomik olarak çiftçilerimiz zarar ediyor. Dış politikalarda da yaşanan olumsuzluklar ülkemizin ne kadar zor bir süreçten geçtiğini göstermekte. Allahın izniyle Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER Cumhurbaşkanı İYİ Partide iktidar olduğunda tüm bu olumsuzlukları beraber yeneceğiz.