Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İmamoğlu İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Ülküde Birlik Gecesi” büyük bir coşkuya sahne olurken, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, seçimlerde adaylık konusunda çok açık ve kararlı mesajlar verdi.

ÖNCE ÜLKEMİZ İÇİN İSTİYORUZ

İmamoğlu ilçesinde Altun Müzikhol’de düzenlenen gece, partili-partisiz vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sanatçı Ali Kınık ve Ozan Erhan Çerkezoğlu’nun sahne aldığı gecede, kalabalık salona sığmadı, dışarı taştı. Program boyunca sık sık sloganlar atan diri bir gençlik kitlesi dikkat çekerken, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun yerel seçimlerle ilgili kararlı mesajı da büyük alkış aldı.

İzgioğlu, “Biz Milliyetçi Hareket olarak mutlaka kazanmak istiyoruz. Bunu şahsımız için değil; önce ülkemiz, önce Adana’mız için istiyoruz. İşi şansa bırakmak istemiyoruz. İnce eleyip, sık dokuyacağız. Çünkü Türk milletinin son şansını kullanacağı bir seçim gelecek önümüze. Birliğimizin, kardeşliğimizin, huzurumuzun tesis edilmesi ve ebet müddet devam etmesi bu seçimlerde alınacak sonuçlara bağlı. O yüzden, genel seçimlerin bir anlamda ön çalışması ve ön hazırlığı olan yerel seçimler bu kadar önemli hale gelmiştir.” dedi.

YA TESLİMİYETÇİLER YA MİLLİYETÇİLER

İzgioğlu, “Dolayısıyla, Adana’da ve ilçelerimizde yerel seçimlerde sandığa atılacak her oy, ya Türkiye’yi eyaletlere bölecek teslimiyetçileri iktidara taşıyacak yada da Türk milliyetçilerini. Elbette çıkaracağımız adaylar çok önemli. O yüzden Adana’da ve ilçelerimizde kimlerle kazanacaksak onlarla seçime gideceğiz. Anketler yapılacak, istişareler edilecek, halkın gönlünde kim var, kim daha şanslı; bütün bunlara bakacağız. Şayet kazanamayacak biri gözümün içi olsa aday göstermeyeceğiz. Diğer taraftan, milli duruşunda sıkıntı bulunmayan, dokumuza uygun, kazanma şansı yüksek görülen biri de, yol arkadaşımız değilse bile o kişi adayımız olacak. Duygumuzla değil, aklımızla hareket edeceğiz. Bu kadar açık ve net söylüyorum.” diye konuştu.

BEKİR YAVUZ’UN KONUŞMASI

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Bekir Yavuz ise, “Bu salona sığmayan kalabalık ve coşku gösteriyor ki, Milliyetçi Hareket İmamoğlu’nda dünden daha büyük, daha güçlüdür. İmamoğlu’na hizmet aşkıyla göreve hazır Ülkücü kadroların ayak sesleridir bunlar. Aday adayı olmak isteyen çok ülküdaşımız var. Gücün karşısında eğilmeyerek partimizden aday adayı olmak isteyen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SÖZLÜ: HİZMETE DEVAM

Gecede ayrıca Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de bir konuşma yaparak, üç dönemdir belediye başkanlığı yaptığını, AKP’nin ilk iktidara geldiği 2002 yılından beri büyük baskılara, yıldırmalara rağmen halka hizmet aşkından asla kopmadıklarını anlattı. Sözlü, AKP’nin iktidar şımarıklığı yüzünden başta devlet bürokrasisi olmak üzere siyasi kadrolarının faşist bir tutum içine girdiğine dikkat çekti. MHP ilçe başkanları, partili belediye başkanlarının da hazır bulunduğu gece, sanatçıların programlarıyla sona erdi.