Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde iki dönem “MHP Adana Milletvekili” olarak Adana’yı başarıyla temsil eden Mevlüt Karakaya, Adana’nın sorunlarını en çok dile getiren ve sonuç arayan isimlerden biri oldu. Karakaya, başta tarım sektörü ve üreticiler olmak üzere sanayiden, ulaşıma, ticaretten, eğitim, sağlık ve bürokrasiye kadar değişik alanlarda Adana’da yaşanan sorunların çözümü konusunda yoğun gayret verdi.

“VEKÂLETİ GURURLA TAŞIDIM”

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde MHP’den Ankara Milletvekili seçilen Karakaya, Adana ile kurduğu güçlü bağı koruyor. Karakaya “Ülkemizin en önemli illerinden biri konumundaki Adana’nın verdiği vekâleti her zaman gururla, şerefle taşıdım. Adana ile karşılıklı kurduğumuz sıcak, içten gönül bağım asla kopmayacaktır. Yeni dönemde Ankara’dan milletvekili seçilmiş olsam da, Adana’nın gönüllü milletvekili olmayı onur kabul ediyorum. Gönlüm de, kapım da Adanalı vatandaşlarımıza her zaman açık kalacaktır.” ifadesini kullandı.

ADANA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı 25. ve 26. Dönem Adana Milletvekili 27. Dönem Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “Bu vesileyle; görev sürem boyunca Adana’nın sorunlarına duyarlılık gösteren tüm mülki idare amirlerimize, belediye başkanlarımıza, kent ekonomisine yön veren Odalarımızın değerli başkan ve yöneticilerine, sivil toplum örgütlerimizin başkan ve yöneticilerine, her zaman çalışmalarımızı kamuoyuna yansıtan değerli basın mensuplarımıza, tüm Adana halkına teşekkür ediyor, içten saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Mevlüt Karakaya’nın önümüzdeki günlerde Adana’ya ayrıca bir ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi.