Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşi Nuray Karalar'ın öğretmenlik yaptığı Yavuz Selim Ortaokulu'nda Okul Aile Birliği yararına düzenlenen kermese katıldı.

 KARALAR: GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Türkiye'nin geleceği olan çocuklara önem verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu anlamada çocukların fiziki olarak daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için imkanlar çerçevesinde okullara yardım edeceklerini söyledi. Karalar,"Bütün okullarımıza imkanlarımız çerçevesinde yardım ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Çocuklar Türkiye'nin geleceği ve biz geleceğimize sahip çıkacağız. Sizlerin daha iyi fiziki şartlarda eğitim görebilmeleri adına imkanlarımız çerçevesinde gereğini yapacağız" şeklinde konuştu.

 

ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Pazar günü, Anneler Günü olduğunu hatırlatan Başkan Karalar, aynı okulda öğretmen olan eşi Nuray Karalar'ın Anneler Günü'nü kutlamayı ihmal etmedi. Karalar,"Pazar günü, Anneler Günü ben buradan hepinizin annesinin bu özel gününü kutluyorum. Herkesin çocuğu çok güzeldir. Bana 3 güzel çocuk verdiği için benimde eşimin Anneler Günü'nü kutluyorum" İfadelerini kullandı.

 

Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Ercan Gülkesen'de okullarının bazı eksiklerini tamamlatan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından eşya piyangosunun çekilişi yapıldı. Çekilişte tablet bilgisayarlar, bisikletler ve çeşitli hediyeler verildi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bisikletin kurasını çekerken eşi Nuray Karalar tablet bilgisayarın kurasını çekti.