Süreyya Nihat Oral İlkokulu öğrencileri Seyhan Belediyesi'ni ziyaret etti.  Öğrencileri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Başkan Yardımcısı Türkan Eşli karşıladı.

 

KARALAR: BAŞARILI OLMAK ELİNİZDE

Öğrenciler Başkan Zeydan Karalar ile meclis salonunda bir süre sohbet etti. Karalar çocuklara başarılı olmanın yolunun çok kitap okuyup öğretmenlerin dediklerini uygulamaktan geçtiğini söyledi. Karalar, "Başarılı olmak için öncelikle çok kitap okuyup, öğretmenlerimizin sözünü dinlememiz gerekiyor. Bizlerde sizler gibi okuduk. Bu günleri iyi değerlendirirseniz ailenizin öğretmeninizin sözünü dinlerseniz başarılı olursunuz.  Bu yılları iyi değerlendirin çok kitap okuyun. Çünkü ne kadar çok kitap okursanız kendinizi geleceğe o kadar çok hazırlarsınız" ifadelerini kullandı.

 

BAŞKANA İLGİNÇ SORULAR!

Minik öğrenciler Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a 'Belediye Başkanı olmaktan memnun musunuz?' ' Başkan olmak için hangi aşamalardan geçtiniz?' gibi ilginç sorularda yöneltti. Karalar ise Belediye Başkanı olmasının önemli sorumluluklar getirdiğini ve bu sorumlulukları bilerek bu işe girdiğini söyledi. Karalar, "Belediye Başkanı olmanın önemli bir sorumluluğu var. Ben bu sorumluluğu bilerek bu işe girdim ve halkın teveccühü ile başkanlık görevine seçildim. Bizim öncelikli işimiz ilçemizde yaşayan insanlara hizmet etmek. Onların yani sizlerin yaşamlarını kolaylaştırmak." şeklinde konuştu.