İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“ Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın, İl Başkanlığımızı ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaret, birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir. Bu birliktelik bizleri daha iyi yerlere getirecektir. Biz bugüne kadar neler yaptık? 2 yıl önce bu Partiyi kurarken, önümüze akıl almaz engeller çıkardılar. Seçime girmeyelim diye, seçim tarihini değiştirdiler. Bizleri seçim dışında bırakmak istediler. Ancak, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçtaroğlu, o gün bize 15 milletvekili vererek, seçime girmemizi sağladı. Her ne kadar 100 Bin imza toplasak da CHP’nin bizim için yaptığı bu jest çok önemliydi. CHP ile ittifakımız, 15 Milletvekili ile başlamış oldu. Ve bugüne kadar bu birliktelikten önemli başarılar elde ettik. Vatandaş şunu gördü; bu birlik ve beraberliğin Ülkemize güzel şeyler getireceği idi. Bunun neticesinde, senelerdir İktidar Partisinin elinde bulunan Belediye Başkanlıkları el değiştirdi. Yani İktidar Partisinin geri sayımı başladı. Biz Adana İl Başkanlığı olarak, Başkanımız Zeydan Bey ile el ele, omuz omuza mücadele ettik. Ve bugünlere geldik. Ülke genelinde, birçok Büyükşehir’de ittifak adaylarımız Belediye Başkanlığını kazandı. Bu mutluluk verici bir tablodur. Buradan söylemek istediğim bir konu da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bir Tv programında yaptığı konuşmada yeni gelen ittifak belediye başkanlarımız, iyi çalışmaya mahkumdurlar. Çünkü iktidar yolunda böyle bir fırsat her zaman ele geçmez. Bu yakaladığımız önemli fırsatı en iyi şekilde değerlendirip ilkeli, dürüst bir şekilde, tüm İller de vatandaşa en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Biz de burada Adana’mızda Zeydan Başkanımızla birlikte başaracağız, buna inanıyorum. Zeydan bey’le 7-8 aydır yaptığım görüşmelerde şunu gördüm; kendileri çok kaliteli, dürüst ve ilkeli bir kişiliğe sahip. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

İTTİFAKIMIZ TÜM ÜLKE’YE İYİ GELDİ

Zeydan Karalar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“ Sizlerle, yani İYİ’lerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yapmış olduğumuz bu ittifak tüm Ülke’ye İYİ geldi. Vatandaşlarımız bu işler olmayacak dedikleri anda, Millet İttifak’ı ile insanlarımızın umudunu yeşertmiş olduk, çok mutluyuz. Belediye Başkanlığı’nın ötesinde, insanlarımıza bu umudu,bu mutluluğu verdiysek ne mutlu bize. Millet İttifak’ı olarak; uygarlıktan, demokrasiden, hukuktan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetten hiç ayrılmadan güzel işler başaracağız. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı’nın daveti üzerine, davete icabet edip gittik. Güzel görüşme de oldu. Adana’ya döndüğümde 3 Partiden randevu talep ettim. Akp ve Mhp’ den geri dönüş olmadı. Millet İttifakında yer alan İYİ Partiden randevu geldi. Bugün burada sizlerle birlikteyim. Biz burada, Adana’ya ve milletimize hizmet için varız. Bunun için herkesin bu hizmete katkı koyması lazım. Adana’mızın hem çok çalışmaya hem de dürüst çalışmaya ihtiyacı var. Geriye dönüp baktığımızda, Adana’mızın çok güzel günlerini kaybettiğini görmekteyiz. Özet olarak, biz iyi işler yapacağız. Adana’mızın çok büyük sorunları var. Bunları çalışarak yavaş yavaş halledeceğiz. Biz yapamayacağımız, olmayacak bir işi vaad etmeyeceğiz. Araştırma şirketleri, Millet İttifakının iktidara yakın olduğunu göstermekte. Millet İttifakı olarak, İYİ Parti Adana İl Başkanımız Göktürk Boyvadaoğlu ile biraz önce görüştüğümüzde, bu konuda kendisi ile hemfikiriz. Millet İttifakının iktidarı yakındır. Her şey daha iyi olacak. Burada siz İYİ’lerle beraber olmak çok güzel bir duygudur”