İadeyi ziyarette bulunan Kaymakam Mehmet Ali Özkan’I makamında ağırlayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, özellikle sosyal yardımlar konusunda Çukurova Kaymakamlığı ile yakın işbirliği yapmak istediğini belirtti. Kamu hizmetlerinin süreklilik gerektirdiğini ifade eden Başkan Çetin, “Kaymakamlığımızın gücüyle Çukurova Belediyemizin imkanlarını birleştirerek halkımıza hizmet etmek en büyük dileğimiz. Adana’nın iyiliği, Adanalının çıkarı için el ele vererek çalışacağız” dedi.

HİZMETTE HİÇBİR AYRIM OLMAZ

Kamu hizmetinin ayrımsız ve tarafsız biçimde verilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağının da altını çizen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sorunları diğer ilçelere oranla biraz az olan bir bölgede görev yaptıklarına dikkat çekti. Çukurova’nın kendine özgü dokusu ve beklentileri olduğuna da işaret eden Çetin, “Siyasetin değil, hizmetin konuşulduğu, ayrımsız hizmetin götürüleceği yeni bir dönem başlattık. Hizmeti kim isterse istesin en kısa sürede en kaliteli biçimde alıyor ve alacak” diye konuştu.

BAŞLAR BAŞLAMAZ HIZLANDIRDIK

Yol, kaldırım yapımı, park düzenlemesi ve çöplerin düzenli toplanması gibi klasik belediyecilik hizmetlerinin zaten yapıldığını belirten Başkan Çetin, göreve başlar başlamaz hizmetlere büyük bir hız verdiklerinin altını çizdi. Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Adana Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Seyhan Belediyemiz, Çukurova Belediyemiz ve diğer kurumlar el ele veriyoruz. Adana’da sıcak, güzel ve sinerji yaratan yepyeni bir anlayışla yola çıktık. Sıra projelerimize geldi” dedi.