AK Parti Adana İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Adana İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Vedat Gündoğan ile İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.
Toplantıda, 2012 bütçesinin geçtiğimiz hafta itibarı ile onaylandığı ve bu yeni bütçe döneminde, Adana’ya yapılacak hizmetlerin yerinde takip edilmesi ve ilçeler arası dengeli yatırımların yapılması talep edildi.
AK Parti Adana İl Başkanı Kebude, yaptığı konuşmada, "Ayda birkaç kez gerek il binamızda, gerekse de yatırımların yapıldığı bölgeleri yerinde görerek, il genel meclisinde bulunan arkadaşlarımızla bu tür toplantıları yapıyor ve gündemi değerlendiriyoruz. Hükümetimizin yaptığı bu hizmetleri ve AK Partili İl Genel Meclisi grubunun bu işlerin oluşması için harcadıkları çabalarını ve başarılarını bizzat yerinde görmek açısından bu toplantıları önemsiyoruz. Bugün il binamızda bu ayki ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan önce olduğu gibi, bugünden sonrada gerçekleştirilen hizmetleri yerinde görmek için bir araya gelmeye devam edeceğiz. AK Parti İl Genel Meclisi grubunda bulunan arkadaşlarımıza yapacakları çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.