Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık ile Başkan Yardımcıları Ekonomi İşleri Başkanı İlker Gezerşen, İl Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanı Tamer Gizir, Kurumsal İletişim ve Basın Başkanı Şihmus Sönmez ile birlikte, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

ÇGC Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Adana seyahati hakkında bilgi veren Başkan Kısacık; Genel Başkan Babacan’ın 26 Mart 2021 Cuma günü saat 09.00’da Basın Buluşması gerçekleştireceğini ardından saat 10.00’da İl Binasının açılışını yapacağını söyledi. Deva Partisi İl Başkanı Kısacık; aynı gün 14.00’de esnaf gezisi, saat 16.00’da da ATO Tesisleri’nde Sivil Toplum Örgütlerinin başkan ve yöneticileriyle bir araya geleceklerini açıkladı.

Deva Partisi olarak ülke sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Sadullah Kısacık; ülke kaynaklarının hesapsızca çarçur edildiğini, ekonomik krizin içinden çıkılmaz hale geldiğini ifade etti. Dövizdeki yükselişin, Borsadaki çöküşün önlenemediğini söyleyen Kısacık; “Akıllara durgunluk verici gelişmeler yaşanıyor. Pandemi nedeniyle esnaf dükkanını açamıyor. Çiftçi ekim yapamaz hale geldi. Emekli, dul ve yetim açlık sınırında ayakta kalma mücadelesi veriyor” diye konuştu.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; üretimden uzaklaşmanın faturasının toplumun tüm kesimlerini olumsuz etkilediğini belirterek, Anadolu Basınının zor günlerden geçtiğini, tüm olumsuzluklara rağmen görevini yerine getirme çabasında olduğunu dile getirdi. Ziyarete ÇGC Mali Sekreteri Murat Yonat, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulvahap Ünkat, Mustafa Akköse ve Jale Karaşahinoğlu da katıldı.