Sohbeti, güleryüzü, çalışkanlığı ve ilçe sakinlerine yaklaşımıyla farklı bir figür sergileyen MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, ilçe muhtarlarıyla yaptığı çalışma turlarını sürdürüyor. Demokrasilerde devlet ile vatandaş arasında önemli köprü görevini yürüten muhtarlık müessesesine büyük önem veren Başkan Kızılelma, sorunları ilk ağızdan dinleme, görüş ve önerileri toparlayıp, değerlendirme yaptıktan sonra çözüm noktasında sorumlulara iletme amacı taşıyan görüşme turlarını sürdüren Kızılelma, son olarak Sofudede, Orhangazi, Mehmet Akif Ersoy, Osmangazi, Beyceli, Yeşiltepe, Gültepe, Yıldırım Beyazıt, Şahintepe ve Boynuyoğun Mahalleleri muhtarlarını ziyaret etti.

KIZILELMA SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYOR

Muhtar ve azalarla bir araya gelen Başkan Kızılelma, “Sorunları yerinde tesbit etme ve muhtarlarımızın görüşlerini toparlama amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sürüyor. Sarıçam Adana’nın kalkınmakta olan ve son yıllarda hızla artan yapılaşmasıyla cazibe merkezi haline gelen bir ilçesi konumunda. Yerel yönetim imkanları çerçevesinde sorunların çözümü için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Siyasi Parti İlçe Yönetimi olarak biz de ilçe sakinlerinin sorunlarını yerinde tesbit etme ve çözümü noktasında çalışma yapmak için ilk etapta muhtarlarımızla bir araya geldik. Onların sorumluluk alanı içerisinde karşılaştıkları sorunları dinledik. Görüştüğümüz her muhtarımız karşılaştıkları sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında görüşlerini, bizlerden ve yerel yönetimden beklentilerini anlattı. Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerimiz sonrasında elde ettiğimiz bilgileri değerlendirip, bir rapor halinde sorunların çözümü için belediyeye sunacağız. Gerek Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ ve gerekse de Belediye Meclis üyelerimizin gayretleriyle bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz” dedi.

MUHTARLARLA BULUŞTU, TALEPLERİ NOT ETTİ

Başkan Kızılelma muhtar ziyaretleri turu kapsamında; Sofudede Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz, Beyceli Mahallesi Muhtarı Durmuş Ali Şimşek, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Cingöz,Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Yusuf Kılıç, Osmangazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Can, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Hayrettin Yıldırım, Gültepe Mahallesi Muhtarı Canan Kurt, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Cengiz Tutar, Şahintepe Mahallesi Muhtarı Halis Taş ve Boynuyoğun Mahallesi Muhtarı Musa Dağ ve muhtarlık azalarıyla bir araya geldi.