Seyhan Belediyesi’nin önceki dönem CHP Meclis Grubu, geleneksel toplantılarından “Mart Buluşması” nı İnşaat Mühendisi Hasan Hüseyin Yapıcı’nın evsahipliğinde Mühendisler

Lokali’nde gerçekleştirdi. Gecede arkadaşları grubun kıdemli üyesi Zeki Özer’e doğum günü sürprizi yaptı. Özer’in 2 Mart olarak bilinen doğum günü kesinde ancak yılı üzerine çeşitli iddialar ortaya atıldı. Özer 43 doğumlu olduğunu söylerken, grup kararıyla doğum yılı 83 olarak tescillendi. Özer, “Grup disiplinine uyarım. Ne diyorsanız o” diyerek karara saygı duyduğunu belirtti. Doğum günü pastasının üzerinde mumları söndürmekte acemilik çeken Özer’e Hüseyin Çalışkan yardım etti.

Doğum günü sürprizi ile duygulanan Zeki Özer, sürprize sürprizle karşılık vererek, “CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’la görüşmek için Ankara’ya gideceğiz. Telefonlarınızı 24 saat açık, arabalarınızın deposunu dolu tutun. Benden haber bekleyin. Hadi yola çıkıyoruz diye her an arayabilirim.” dedi.

 Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu’nun altındaki lokalde bir araya gelen meclis üyeleri CHP yönetimine seçilen Avukat Adil Paşa’yı kutlamayı ihmal etmedi. Gecenin bir başka sürprizi de Mustafa Nadir Mayaoğlu’nun beraberinde getirdiği bağlama oldu. Son siyasi gelişmeler ve Baykal’ın Adana ziyareti üzerine yapılan sohbetlerin ardından, gece her zamanki gibi Salim Büyükkaya’nın söylediği türkülerle sona erdi.

Bir sonraki toplantının organizasyonunu Nadir Mayaoğlu gerçekleştirilecek. Havanın müsait olması durumunda takip eden toplantı ise Ali Balkan ve Yüksel Erdoğan’ın organizasyonu ile Toroslar’da gerçekleştirilecek. Bu toplantıya aileler de katılacak.