Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Ün, meslek hayatı boyunca 15 bine yakın çocuk cerrahisi ameliyatı ve 50 bine yakın da çocuk muayenesi gerçekleştirdiğini belirtti.

Ayrıca, meslek hayatında daha önce Adana Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı ve Başhekim Yardımcılığının yanı sıra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kurucu Başhekimlik görevlerini de başarıyla üstlenen Op. Dr. Ün’ün, ulusal ve uluslar arası seminerlere katılarak, birçok ödül aldığı biliniyor. Öte yandan, sivil toplum örgütlerinde de aktif olarak faaliyet gösteren Op. Dr. Ün, bilgi ve birikimini daha geniş kitlelere ulaştırmak için aktif siyasete atılarak MHP Ceyhan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Ceyhan'ın geleceği için aday olduğunu belirten MHP Ceyhan Belediye Başkan aday adayı Op.Dr. Ün, ilçenin Enerji ve Limancılık açısından Dünya'nın önde gelen merkezlerinden birisi haline geleceğini ifade ederek," Bu noktada yapılacak yatırımlar doğru bir şekilde kontrol edilmelidir. Ceyhan Bölgesi önümüzdeki yıllarda nüfusun ve ekonomik yapının artması ile birlikte ulaşım hizmetlerine, yaşam alanlarına ve eğitim kurumlarına ihtiyaç duyacaktır. Bu yatırımlar koordineli ve sistemli olmalıdır" diye konuştu.

Op.Dr. Ün," Bölgemiz turizm, tarım ve tarih açısından çok önemli bir konumda. Bunu iyi değerlendirmemiz hem ülkemize hem de bölge halkımıza refah getirecektir. Bunun için bütün kurum ve kuruluşların koordineli ve sistemli olarak çalışması gerekmektedir. Bölgemize gelecek olan yatırımlar istihdama yönelik olması açısından da önemli" dedi.