Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm teşkilatları harekete geçirdi. İl Başkanlığı uhdesinde, 24 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatları arı gibi çalışıyor.

SARIÇAM’DAN ORTADOĞU HAMLESİ

MHP Sarıçam İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, “Ortadoğu Gazetesi almadan işe başlamam” kampanyasına imza attı. Mahalle ve esnafı gezerek Ortadoğu Gazetesi dağıtan ve okunmasını teşvik eden Kızılelma, “Ortadoğu Gazetesi, her Türk vatandaşının gözü, kulağı ve sesi olmanın ötesinde yüreğidir. 24 Haziran’da yolu şaşırmamak için Ortadoğu gazetesini mutlaka okumamız ve okutmamız lazım” çağrısı yaptı.

MHP ÇUKUROVA, SALBAŞ’TA…

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı da, ilçe merkezinde sürdürülen çalışmaların dışında ayrıca uzak yerleşim birimlerinde de faaliyetleri hızlandırdı. Eski Salbaş beldesi olarak bilinen Çukurova ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de esnafları gezen MHP İlçe Başkan Yardımcısı Fırat Karamut ve MHP’li heyet, “Cumhur İttifakı millet aklıdır. Okyanus ötesinin değil, yüce Allah’ın izniyle milletin dediği olacaktır.” mesajı verdi.

AVCI: NE MUTLU DEVLET-MİLLET YOLUNDA OLANLARA

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Pensilvanyalı İblis’e sözcülük yapanlar, İblis’in yolunda yürümekten, ipe-sapa gelmez hayaller kurmaktan bıkmayanlar, büyük bir hüsrana uğrayacaklar. Türk milliyetçileri ise Devlet’le, milletle bir ve beraber olmaya, daha güçlü bir Türkiye hedefinde yorulmaya DEVAM edeceklerdir. ‘Cumhur İttifakı Millet Aklıyla DEVAM’ diyoruz. Adana’da bu milli şuurla ayağa kalktık. Ne mutlu Devlet-Millet yolunda olanlara.” dedi.