MHP’nin Adana temsilcileri, Kızılay meydanı Sakarya caddesi üzerinde kurulu çadırlarda günlerdir mücadele eden TEKEL çalışanlarını ziyaret ettiler. Diğer mağdurlardan başka ayrıca işçilerin “Adana çadırına” yapılan özel ziyarette  MHP Adana Milletvekilleri Yılmaz Tankut, Muharrem Varlı, MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, merkez ilçe başkanları Yusuf Kanlı, İbrahim Kara, Mustafa İzgioğlu, Mehmet Özcan, Karataş İlçe Başkanı Taylan Atar ile il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Geniş katılımlı destek işçileri hayli memnun etti.

SİYASİ İKTİDAR SORUN OLDU

Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, ziyarette “Kurumlar arası çatışmayı körükleyerek devletin düzenini, ellerindeki hakları almak suretiyle de çalışanların  huzurunu, kimlik üretme merakıyla da bin yıllık kardeşliği bozmak isteyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Aylardır bu yaşanan drama rağmen uzlaşma yerine baskıyı ve dayatmayı tercih eden faşizan bir anlayış ülkenin temel sorunu haline gelmiştir” dedi.

SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ

Muharrem Varlı da “Dağdaki eşkiyaya bile şefkat elini uzatan iktidar temsilcileri, alınteri ile ekmeğini kazanma mücadelesi veren işçiye zorbalığı tercih ediyor. Halkımız elbette bunları değerlendirecektir” diye konuştu. MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan ise “İçinde bulunduğumuz ağır Kış şartlarında bu mağduriyeti görmeyen, görmek istemeyen bir anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir. Haklı mücadelenizin sonuna kadar destekliyoruz” ifadesini kullandı.

Mağdur işçiler de, TEKEL’in özelleştirme ve kapanma sürecinin tamamında Milletvekili Yılmaz Tankut ve MHP il ve ilçe teşkilatlarını hep yanlarında gördüklerini belirterek teşekkür ettiler.