Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Genel Başkan Yardımcısı Adana eski Milletvekili Recai Yıldırım’ın Eşi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın Teyzesi Gülsen Yıldırım, dualarla toprağa verildi.

MHP PROTOKOLÜ CENAZEDE

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Gülsen Yıldırım, bugün merkez ilçe Çukurova’da bulunan Kabasakal Mezarlığı’nda aile fertleri, partililer ve Yıldırım ailesinin yakınlarının katılımıyla defnedildi. Merhumenin cenaze namazında MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP İlçe Başkanları, MHP’li İlçe Belediye Başkanları, eski il ve ilçe başkanları bulundu.

EŞİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Rahatsızlığı nedeniyle 2014’de vefat eden eşi Recai Yıldırım’ın mezarının yanında toprağa verilen merhume Gülsen Yıldırım, 75 yaşında ve beş çocuk annesiydi. Geniş bir katılımın olduğu cenazenin defninden sonra MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Gülsen Yıldırım’ın oğlu Hakan ve Halil Yıldırım taziyeleri kabul ettiler. MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı “Gülsen Hanım, camiamızın, hepimizin annesiydi, ablasıydı. Üzerimizde çok emeği var. Recai Ağabeyden sonra O’nun en yakın arkadaşını da kaybettik. Başımız sağ olsun.” dedi.