Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, il ve ilçelerin Aile Kadın ve Engelli Sorunları Komisyonları ile bir araya gelerek saha çalışmalarını istişare etti.

ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıda, İl Başkan Yardımcısı Ecz. Yeşim Akkaş’ın başkanlığında faaliyetlerine devam eden il ve ilçe başkanlıklarına bağlı komisyon temsilcileri, kendi bölgelerinde yapılan çalışmaları anlattılar. Toplantının bir bölümüne İl Başkanı Bünyamin Avcı da katıldı.

“CİDDİ KATKILAR SUNUYOR”

MHP İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş, çalışmalara ilişkin İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya bilgi verdi. Akkaş “Her gün başka bir bölge ve noktada belirlenmiş programlar dâhilinde yaptığımız çalışmalar, özellikle kadınlarımız, engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere halkımıza daha yakın olma anlamında ciddi katkılar sunuyor. Arkadaşlarımız sorumluluk bölgelerinde partimize yakışan bir disiplin içinde gayret ediyorlar.” diye konuştu.

“MUTLAKA BAŞARACAĞIZ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı da, “Aile Kadın ve Engelli Sorunları Komisyonlarımızın çalışmalarından memnunuz. Yerelde yapılan çalışmaların katkısı, sadece Adana ile sınırlı kalmıyor. Asenalarımızın çalışmaları, yapılan bu faaliyetler; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğindeki Partimizi ve ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ hedefini güçlendiriyor.  Bu şuur ve inançla yeni dönemi daha verimli değerlendirmek istiyoruz ve mutlaka başaracağız.” dedi.