Ceyhan’da Saray düğün salonunda yapılacak olağan kongre saat 10.00’da başlayacak. MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın divan başkanlığında gerçekleştirilecek olan kongreye çevre il ve ilçelerden de temsilci düzeyinde yoğun katılım olması bekleniyor.

MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, yaptığı açıklamada “İlçe kongrelerimize Ceyhan ile başlıyoruz. Bu kongre aynı zamanda partimizin yeni dönemde gerçekleştireceği ilk ilçe kongresi özelliğini taşımaktadır” dedi. Üçkardeşler, “Teşkilat olarak kendisini vatanımızın, milletimizin birliğine, dirliğine, refahına, huzur ve bekasına adamış Milliyetçi Hareket, başlattığı kongrelerden daha da güçlenerek, daha da büyüyerek çıkacaktır. Bu yeni dönemle birlikte artan heyecanımızla, hizmete odaklı coşkumuzla aziz milletimizin umudu olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mevcut Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner de, bugüne kadar olduğu gibi MHP’nin bütün mensuplarının bundan sonra da tek yürek, tek vücut  halinde hareket edeceğini söyledi. Çetiner, “Kutlu davamıza hizmet noktasında bütün partililerimizi kongremize bekliyoruz” çağrısı yaptı.