Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarının birlikte gerçekleştirdiği hizmet açılışlarına katılan Durmaz, "Yapılan hizmetlere bakarak açıkça ifade ediyorum ki Adana Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışının samimi bir örneğidir" dedi 

TAPAN’DA YOL ÇALIŞMASI İNCELEDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi kurmaylarından Sadir Durmaz Adana'nın kırsalındaki Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin "Birlikte başarıyoruz" ilkesiyle hayata geçirdikleri hizmetlerin açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Adana'ya geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte kentin kırsalında hizmetleri yerinde görmek ve açılışları gerçekleştirmek için kent merkezinden hareket eden Durmaz'ın ilk durağı Kozan Tapan bölgesinde yapımı devam eden yol çalışması oldu. 


FEKE VE SAİMBEYLİ’DE HİZMETLERİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tapan’daki yol çalışmasının ardından Feke'ye geçen ve Feke'deki toplu açılış törenine katılan Durmaz, törende gerçekleştirdiği konuşmada "Buraya gelirken yayla yolunu kullandık ve gördüm ki devletin yapamadığı hizmeti Adana Büyükşehir Belediyesi, kendi imkanlarıyla büyük bir özveri ile yapmış. MHP’nin belediyecilik anlayışının özünde Allah korkusu ve insan sevgisi var. Bu şu demektir bizin için belediyecilik bir gönül işidir aşkla belediyenin sorunlarına yönelmektir. Görülen o ki hizmetler tam da böyle bir anlayışla hayata geçiriliyor Adana'da" dedi.

 “MİLLİYETÇİ BELEDİYECİLİĞİN ADALET ANLAYIŞI BUDUR”

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Feke’deki konuşmasında  Adana Büyükşehir Belediyesi olarak İlçe belediyeleri ile kollektif bir ruhla çalıştıklarını ifade ederek “Buralarda yılların ihmal edilmişliği var ve buradaki vatandaş şartlar ne olursa olsun Atatürk’e, Cumhuriyet’e sadakat noktasında tereddüte düşmemiş, devlete baş kaldırmamış. Milliyetçi belediyecilik anlayışı ile her insanımızı aziz biliyor, hiç bir vatandaşımızı ötekileştirmiyoruz. Bizim adalet anlayışımız budur” dedi.
Açılış töreninin ardından Feke’nin Gürümze Mahallesi (Köyü)’ne geçen heyet, burada çiftçilere silajlık yem dağıtımı yaptı.


‘’AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ’’

Feke’deki toplu açılış ve temel atma töreninin ardından Saimbeyli’ye geçerek toplu açılışları gerçekleştirdiler. Saimbeyli’deki açılış töreninde konuşan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen ilçeye dev hizmetler kazandırdıklarını, bu noktada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün güçlü bir destek gördüklerini ifade ederken, ‘’Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bizlerden beklediği gibi azim ve kararlılıkla çalışıyoruz’’ dedi.

TUFANBEYLİ’DE SU PROBLEMİ ÇÖZÜLEN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Saimbeyli’deki açılışların ardından Tufanbeyli’ye geçen heyet, ilçede vatandaşların su probleminin çözümünü  ve Kayacık Mahallesi (Köyü)’nde soğuk hava deposunu yerinde inceledi. Sonrasında muhtarlık binasına geçen heyet burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti ve ardından Adana merkeze dönüş yaptı.