Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yerel seçimden başarıyla çıkan MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ile yönetimini ve Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ayrı ayrı ziyaret ederek kutladı.

YÖNETİM KURULUYLA BİRLİKTE

Başkan İzgioğlu, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ve yönetimini, ardından ise Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti. İzgioğlu, yerel seçimde Sarıçam’da alınan başarılı sonuçtan ötürü hem Koca’yı hem de Uludağ’ı, ayrı ayrı tebrik etti.

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İzgioğlu, MHP İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada, elde edilen başarıda başta teşkilatların, adayların, Kadın Kollarının, Ocakların büyük emeği bulunduğunu, ayrıca ‘İsimsiz kahramanlar’ olarak nitelendirdiği ve kendi inisiyatifiyle çalışan partililerin de aynı başarıda pay sahibi olduğunu belirterek, hepsine teşekkür etti.

KAZANMAK ZOR AMA…

İdari yapısı ‘Belde’ olmasından itibaren Sarıçam’da MHP’nin mahalli seçimleri hiç kazanamadığını, 10 Mart 2014 tarihinde ise ilçede ilk seçim zaferini kazandıklarını söyleyen İzgioğlu “Kazanmak zor ama zirvede kalmak daha zor. İnşallah yine bir ve beraber olarak, omuz- omuza şimdi bunun mücadelesini vereceğiz. Sarıçam’da çıtayı daha yukarıya çekmemiz lazım.” diyerek hedef çizdi.

YENİ HEDEF YÜZDE 70

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca da, “Teşkilat mensuplarımızla, halkımızla el ele verip bu seçimde yüzde 50’ye uzandık. Önümüzdeki seçimlerde ise hedefimiz yüzde 60-70’i görmek. Şimdi biz bu hedefi nasıl yakalarız; bunun çalışmasını yapacağız” şeklinde konuştu.

SARIÇAM’DA HİZMETİN EN İYİSİ

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı da makamında ziyaret edip ‘hayırlı olsun’ temennileriyle kutladı. İzgioğlu, Sarıçam’da halka hizmetin en iyisini vereceklerini inandıklarını belirterek “Bu konuda teşkilat olarak sonuna kadar hep yanınızda olacağız” mesajı verdi.

BELEDİYE TABELASINA T.C YAZILACAK

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ziyaretlerinden dolayı Başkan İzgioğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bu arada Uludağ, yeni belediye hizmet binasının tabelasında ‘T.C’ ibaresi bulunmayışına dair çıkan haberleri hatırlatarak “Maalesef o ibare eksik bırakılmış, yazılmamış. Biz bu eksikliği gördük. Binanın tam olarak hizmete açılabilmesi için pek çok eksikliğin giderilmesi gerekiyor. O eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bizler ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ ifadesinde kendisini bulan bir misyonun temsilcileriyiz. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti’ni ifade eden ‘T.C’yi de oraya yazdıracağız” dedi. Başkan İzgioğlu da, bu hassasiyetinden ötürü Uludağ’ı kutladı.

İzgioğlu, Varsaklar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yusuf Umut’u da ziyaret ederek Sarıçam turunu tamamladı.