Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Taliha Çetin getirildi. MHP Seyhan’da beş yıldır görev yapan Selime Aydan Telli, “işlerinin yoğunluğu nedeniyle” bayrağı Taliha Çetin’e devretti.
TELLİ’YE TEŞEKKÜR
Görev devir-tesliminde MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ile MHP İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat da hazır bulundu. Kanlı, bugüne kadar  başarılı bir çalışma ortaya koyduğunu çoğu zaman ailesini  bile ihmal ettiğini belirttiği Selime Aydan Telli’nin elini öperek, kendisine teşekkür etti. Telli ise, “Siyaset, tek başına yapılacak bir şey değil. Kesinlikle ekip işi. Eğer bir başarı varsa bu, aynı ülküde birleşen bütün arkadaşlarımızın aynı ruh, aynı heyecanla çalışmasının sonucudur” dedi ve Çetin’e üstün başarılar diledi.
BAYRAK ÇETİN’DE
İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini devralan Taliha Çetin de, “Sayın Telli’nin emekleri büyüktür. Tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bizim hedefimiz, aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak olacaktır. Sorumluluğumuzun ağır ve büyük olduğuna inanıyoruz. Önümüzde erken yada zamanında bir seçim vardır. Seyhan’da en iyi sonucu almak için, bütün arkadaşlarımızla birlikte azim ve kararlılık içinde çalışacağız. Her mahallede temsilcilerimizle, diğer arkadaşlarımızla her sokağa, her eve ulaşıp Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidar hedefine omuz vereceğiz” dedi. Yusuf Kanlı ve İnci Çelik Mahmat, Taliha Çetin’e başarılar diledi.

adana haber, incirlik, adana, yüreğir, karataş, adana belediyesi, çukurova, mersin, adana sohbet, adana haberler, adana tarihçesi, adana fotoğraf galerisi, adana yemekleri, adana turistik yerler, adana haber, adana sanayi, adana kobi rehberi, adana ekonomisi, adana da etkinlikler, adana rehberi, cukurova tv, aytaç durak, emctr, belediye, kobi, murat berhun, ömer çelik, dava,mahkeme,adliye,seyhan,ceyhan,haber özel,gazeteci,basın, karaisalı haber,azim öztürk, akp,chp,mhp,seyhan,çatalan,adana demirspor,adanaspor, botaş, aski, ucuz ekmek, en ucuz su,medya,haberekstra, adana basın,çukurova gündem, çukurova güncel,adana emlak, otomobil adana,adana futbol, şalgam, google, alexa, ceo, kamera, fotoğraf makinası, taşköprü, kanal a tv, çukurova tv, akdeniz tv,