Hüseyin Tumlukolcu başkanlığındaki MHP Yüreğir İlçe Teşkilatı, önemli katılım için Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde tören düzenledi. Yağmura rağmen büyük bir coşkuya sahne olan törende MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, il ve ilçe divan heyeti ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu hazır bulundu.

YİNE BAŞARACAĞIZ YİNE KAZANACAĞIZ

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Partisinin hızla büyümeye devam ettiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın 34 aydır görevine iade edilmemesinin Adanalı vatandaşlarca ‘büyük bir zulüm’ olarak değerlendirildiğini belirten İzgioğlu “Büyükşehir Belediyesi’ni anamızın ak sütü gibi helal bir sonuçla kazandık. Ama ne yazık ki harama alışmış adaletsiz bir zihniyet MHP’nin bu başarısını hazmedemedi. Bölücü teröre destek veren belediye başkanlarını içine sindirenler, Adana’da adaletsizliği, yani zulmü tercih etti. Ancak yerel seçimde yine başaracağız, yine kazanacağız. Adanalı haklının, mağdurun yanında duracaktır. Artık halkımız MHP’ye koşuyor. Bu vesile ile vatan diyen, bayrak diyen; bölücü ihanete ve onlara yol açanlara dur diyen herkesi bir kere daha üç hilal altında buluşmaya davet ediyor, bu davete icabet eden değerli katılımcıları yürekten tebrik ediyorum.” diye konuştu.

YENİ BİR DEVİR AÇILIYOR

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, “Siyasi iktidar, yandaş basın ve yandaş kalemşörler sanal gündemlerle Türkiye’nin uçuruma yuvarlandığı gerçeğini, açlığı, yokluğu, buna mukabil yolsuzlukları, hortumları gizleme çabası içinde. Ama Türkiye’de bir devir kapanıyor, yeni bir devir açılıyor. Çünkü Türk milleti kimin terörden beslendiğini, kimin teröristlerin önünü açtığını, kimin ihanetçi, kimin teslimiyetçi, kimin de bu vatana sevdalı milliyetçi olduğunu görmeye başlıyor. İşte sağ yada sol olsun hangi partiden olursa olsun MHP’ye katılımlar bunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.

AKP PATRİOT YATIRIMI YAPIYOR

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise, hükümete yüklendi:

“Garip gureba edebiyatıyla iktidara geldiler ama halka büyük bir hayal kırıklığı yaşattılar. Harun gibi gelip Karunlaştılar ama Türkiye’yi ekonomide de dışa bağımlı yaptılar. İMKB’de hisselerin yüzde 73’i yabancıların elinde ve bir koyup üç kazanıyorlar. Gıda, kömür, nakit yardımı ve sair bütün sosyal yardımların bir yıllık tutarı 8 milyar lira. Dikkat edin; 500 milyar lira büyüklüğe sahip sadece İMKB üzerinden yabancıların Kasım ayı itibarıyla son bir yılda elde ettiği rant ise 100 milyardan fazla. Kimin parası? Sizin paranız” dedi.  Hükümetin Adana’ya kamu yatırımının önünde engel olduğunu kaydeden Yılmaz,

“AKP Adana’ya hor ve hakir bakıyor. Adana’ya şaşı bakıyor. Adana’ya gıcık oluyorlar. Onun için Adana’ya kamu yatırımı yapmıyorlar. Yaptıkları en büyük yatırım Patriot füze bataryaları. O da Türkiye’yi değil, İsrail’i korumak için. Uyanmak lazım. Yalancıya, talancıya aldanmayalım artık.” mesajı verdi.

MHP GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu da, Yüreğir’de MHP’ye çok ciddi bir yönelim başladığını aktardı. Tumlukolcu “Siyonist-Haçlı ittifakının taşeronu olan bölücü örgüt PKK’nın taleplerini yerine getirmek için her türlü adımı atmaktan çekinmeyen AKP ve ona paralel bir siyaset tarzı geliştiren CHP’nin parti tabanlarında çözülmeler devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ise yeni katılımlarla gücüne güç katıyor. İnşallah daha da büyüyeceğiz” ifadesini kullandı.

 

Konuşmaların ardından, MHP’ye katılan yeni isimleri temsilen AKP’li Hayrullah Yüksel’e, CHP’li İbrahim Erdinç ve Mehmet Aydınoğlu’na üç hilal rozeti takıldı.