"GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZ VAR"

İl Yönetim Kurulu toplantısında önemli mesajlar veren Avcı, “Bizler yerelde siyaset yapıyor olsak da, bütünün ayrılmaz parçasıyız. O yüzden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle verdiği mücadelede daima yanında olmak gibi görevlerimiz ve sorumluluklarımız var.” ifadesini kullandı. 

"DAİMA HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Başkan Avcı şunları söyledi:

“2023’e giderken, ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefinde hepimiz omuz omuza vermeye, gece-gündüz demeden ve dünden daha çok çalışmaya mecburuz. Liderimizi, Genel Merkezimizi takip ederek, verilen mesajları harfiyen uygulamak durumundayız. Davamızı anlatmak, milyonlarla paylaşmak için daima halkın içinde olacağız, her zaman vatandaşımızı dinleyeceğiz.”

"MEYDANI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ'

Avcı devamla “İçeriden ihanet ve dışarıdan husumet ittifakının organize saldırılarını, fitne ve tuzaklarını asla hafife almayacağız, görmezden gelmeyeceğiz. Halkımızın alım gücünü istismar ederek, vatandaşa ‘Üstündeki yorgan eskidi’ deyip, yatağını altından çeken, ocağına incir ağacı dikmek isteyen zillet ittifakına meydanı boş bırakmayacağız.” şeklinde konuştu.

"GERÇEK YÜZLERİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Teröristleri serbest bırakmamızı dayatan AB normlarını kabul eden, ABD’nin mandasına girmeye dünden gönüllü, teslimiyetçi bir ittifaktan söz ediyoruz. Türkiye’nin bölgesel güce eriştiği tüm kazanımlarından vazgeçmeye hazır olan muhalefet ittifakının yalanlarını, riyalarını çok iyi anlatıp, gerçek yüzlerini ortaya koyacağız. Aksi halde bu vatanın asıl sahipleri olan aziz şehitlerimize, geleceğimiz olan çocuklarımıza hesap veremeyiz.” dedi.