Sarıçam ilçesinde buğday hasadı tamamlanırken MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, tarlalarda çalışan çiftçileri ve işçileri ziyaret ederek onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte köyleri tek tek gezen Mehmet Koca, Sarıçam çiftçisinin hasat mutluluğuna iştirak etti ve sorun dinledi.

BELEDİYE TARLA YOLLARININ AÇTI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ bugüne kadar  hiç uygulanmamış olan bir çalışma başlatarak ilçe sınırları içerisindeki tüm tarlalarda iç ve yan yolları iş makineleriyle açarak biçerdöğer, traktör ve taşıma araçlarının güzergahlarını kolaylaştırdı. Böylece her yıl hasat zamanlarında bu konuda sıkıntı yaşayan köylülere büyük bir kolaylık sağlanmış oldu. Değişik bölgelerde hasat zamanına göre belirlenmiş bir takvimle 4 ayrı noktada çalışan belediye ekiplerinin bu çalışması nedeniyle bölge çiftçileri, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca’ya ve meclis üyelerine teşekkür ettiler ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uldağ’ın bu uygulamasından doğan memnuniyetlerini ifade ettiler.

ÇİFTÇİMİZE AYRIMSIZ HİZMET EDECEĞİZ

MHP  Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ziyaret ettiği tarlalarda biçerdöğerlere binerek hasada tanıklık ederken balyalama yapanlara da yardımcı oldu. Bölge çiftçilerinin her konuda yanında olacaklarının ifade eden Koca, “ Bölgemizdeki tüm köylülerimize gerek tarımsal konuda gerek hayvancılık konusunda gerekse diğer kırsal çalışmalarda parti ve köy ayrımı yapmaksızın bütün gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz. Bölgemizin kırsal kalkınmasına katkı sunmak adına başta öncelikli ihtiyaçların giderilmesi  olmak üzere tüm hizmetleri  getirmenin çabası içerisindeyiz.  Çiftçimize bugüne kadar görmediği yerel hizmetleri sunmak için Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ve Sarıçam İlçe Belediye Başkanımız Bilal Uludağ çok sayıda proje hazırlığı içerinde. Bizler belediye başkanlarımıza bu konuda her türlü desteği vereceğiz. Sarıçam köyleri yerel hizmet anlamında altın çağını yaşayacak”. Dedi.