Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 1 Ekim 2018’e kadar tatile girmesinin ardından Adana’da hemşehrileriyle buluşmaya başladı. Bu kapsamda Yüreğir ilçesinin Cumhuriyet, Güneşli, Seyhan, Yamaçlı, Haydaroğlu ve Seyhan ilçesinin Hadırlı Mahallesi’nde muhtarların yanı sıra mahalle sakinleriyle bir araya gelen Dr. Şevkin, seçim sürecindeki destekleri için tüm vatandaşlara teşekkür etti.

MUHTARLARIN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Aday adaylığı ve adaylığı döneminde olduğu gibi milletvekili seçildikten sonra da vatandaşlarla bir araya gelmeye, sorunlarını dinlemeye, çözüm yolu aramaya gayret edeceğini vurgulayan Dr. Şevkin, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdoğan Özrençberler, Güneşli Mahalle Muhtarı Murat Küçükaltun, Yamaçlı Mahalle Muhtarı Ali Matpan ve Haydaroğlu Mahalle Muhtarı Necati Gündoğdu’dan mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.


Demokrasinin temel unsuru muhtarların bulundukları mahallelerde vatandaşa en yakın yerel yönetici konumunda olduğunu, dolayısıyla muhtarlar vasıtasıyla mahallelilerden gelen makul talepleri, sorunları meclis çatısı altında dile getirmekle görevli olduğunu ifade eden Dr. Şevkin, “Asla, umutsuzluğa yer vermeyeceğiz” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmakla yükümlü olduğuna işaret eden Dr. Şevkin, “24 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonucu alamadık ancak partimize, Cumhuriyet’in kazanımlarına desteklerini sunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kişisel olarak değil ülke adına kaygı taşıyoruz. Huzurlu, çağdaş ve barış içinde, kimsenin ötekileştirilmediği, hak ve hukukun herkes için eşit olduğu bir ülke umudumuz asla bitmeyecek. Bu uğurda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.