Milletvekili Erdinç, görev süresince devletin şefkat elinin timsali olan Vali Hüseyin Avni Coş’a çok teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

Milletvekili Erdinç, 23.05.2014 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Kararname ile Sakarya Valisi olarak atanan Vali Coş’un Adana'da başarılı bir valilik dönemi geçirdiğini ifade ettiği mesajında, görev süresi boyunca gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla görev sorumluluğunu yerine getiren Vali Coş’a tüm çalışmalarından dolayı şahsı ve Adanalılar adına teşekkür ederek, hayat boyu sağlık ve başarı dileklerini iletti.

 

Erdinç, mesajının devamında ayrıca şunları söyledi;

 

“Hepimizin gayreti, çalışma süresince başarılı işler ortaya koyarak, Adana halkının hayatına, yaşam kalitesine olumlu katkılar sağlamak ve arkamızda hoş bir seda bırakabilmektir. Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş Adana'ya geldiği günden bu yana Adanalıların gönlünde taht kurmuştur.

 

Bu bağlamda, görev süresi boyunca Adanamıza yapmış olduğu katkılarından dolayı Valimiz Hüseyin Avni Coş’a tekrar teşekkür ediyor, ilimize yeni atanan Valimiz Mustafa Büyük’e ise diğer görev yerlerinde olduğu gibi Adana’da da güzel hizmetlere vesile olması temennisiyle, yeni görevinde başarılar diliyorum.”