Türkiye Değişim Hareketi  İl Başkanı Mehmet Eraydın ve TDH il yönetimi geçtiğimiz hafta başladıkları nezaket ziyaretlerini Adana Sanayi Odası’yla (ADASO) sürdürdü. İl Başkanı Mehmet Eraydın, il yönetim kurulu üyeleri Rebii Bozdan, Tahir Han, Deniz Kite, Zihni İncedere, Ahmet İşleker ve Celal Akoğlu ile birlikte ADASO Başkanı ümit Özgümüş’ü ziyaret etti.
Eraydın, Özgümüş’e TDH hakkında bilgiler aktarırken, samimi geçen sohbette kent ve ülke ekonomi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği tarafından İnci Oteli’nde düzenlenen geceye de TDH Kurucu Üyesi Mehmet Salıcı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve TDH gönüllüleriyle birlikte katılan TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın’a muhtarlara verdikleri önemden dolayı plaket verildi.
Eraydın, plaketi TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül adına aldığını belirtirken, mazereti nedeniyle geceye katılamayan TDH Seyhan İlçe Başkanı Edip Oruç’un plaketini TDH Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Sekreteri Fevzi Yaşar aldı.