AK Parti Adana İl Başkanı Kebude mesajında şöyle dedi;

“Biz artık güçlü ve iyi organize olan bir devletiz. Van’da yaşanan deprem afeti ile bunu tüm dünyaya göstermiş olduk. Devletimiz bütün birimleri ile 6 saat gibi kısa bir sürede afet bölgesinde yerini almış ve gereken müdahale yapılmıştır. Büyüyen ve güçlü Türkiye olmak, güçlü devlet olmak işte bu günler için önemli.

Devletimizin, başta Başbakanımız, Bakanlarımız ve Afet ile ilgili tüm kuruluşlar olmak üzere, afet bölgesinde hızlı ve etkili bir şekilde yer alması acımızı bir nebzede olsa azaltmıştır. İnanıyorum ki yaralar çok çabuk olarak sarılacaktır. Umudumuz da. dualarımız da bu yöndedir.

Ayrıca başlatılan yardım kampanyaları, bin yıldır süren kardeşliğimizin de en güzel ve tarihi bir örneğini oluşturmaktadır. Çünkü bizim söylemimiz belli; ‘Biz Birlikte Türkiye’yiz’. Gösterilen bu duyarlılığa minnettar olmamak elde değil. Allah bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın.

Bu vesileyle deprem afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar ve tüm halkımıza sabırlar temenni ediyorum.

Türkiye’nin başı sağolsun.”