Ceyhan belediye başkanı Alemdar Öztürk ise seçimlerden önce ne söz veridi ise bir,bir yerine getileceğinin sözünü bir kez daha yeniledi.

Başkan Alemdar Öztürk . Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ile beraberindeki heyet yeni yasayla köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Mercimek. Çatalhöyük, Sağkaya,Tumlu , İncirli. Kurtkulağı, Kurtpınarı, Değirmendere,Botaş Hamdilli, mahallelerini ziyaret ederek kendilerine verdikleri destekten dolayı vatandaşa teşekkür ettiler . Her gittikleri yerde ilgi ile karşılandıkları için Başkan Alemdar Öztürk” şahsıma ve teşkilatımıza gösterdiğiniz ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Başkan Alemdar Öztürk, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlara yaptığı konuşmada şöyle dedi. “ Seçimlerden önce sizleri ziyaret ettiğimizde verdiğimiz taahhütler ne ise Allahın izniyle 5 yıl içersinde gerçekleştireceğiz. Mahalle olan köylerimizde Ceyhan Belediyesi’ne düşen görev ve sorumluluklar ne ise onları eksiksiz yerine getireceğiz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi ‘biz milletimizin hizmetkârı olacağız’. Bize oy versin ya da vermesin hiçbir ayırım gözetmeden eşit bir biçimde hizmetlerimizi tüm Ceyhanlı hemşerilerimize sunacağız.” Diye konuştu.