Başkan Prof. Dr. Öztürk, hizmet üretirken bundan her kesimin adaletli bir şekilde yararlanmasına öncelik verdiklerini belirterek, “Engelli kardeşlerimizin toplumun bir parçası olduğu gerçeğini unutmadan, tüm çalışmalarımızda hizmetlerimizden her kesimin aynı derecede yararlanmalarını sağlayacak düzenlemeler yapıyoruz” dedi.

 

“Seyhan’da engelli kardeşlerimiz için söz değil hizmet üretiyoruz” diyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Niyazi Ekerbiçer İlköğretim ve İş Okulu başta olmak üzere açılışını bizzat görme engelli milletvekilimiz Lokman Ayva’nın yaptığı Engelliler Meslek Edindirme Merkezi, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi ile işbirliğinde engelli kardeşlerimiz için açtığımız meslek edindirme kursları bu çalışmalardan yalnızca birkaçıdır” dedi.

 

Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nin gerek bina girişlerinin gerekse tiyatro sahnesinin bedensel engellilerin de yararlanmaları amacıyla özel olarak tasarlandığını belirten Başkan Prof. Dr. Öztürk, “Her bireyin gelecekte potansiyel bir engelli adayı olduğu gerçeğinden hareketle tüm çalışmalarımızı bu perspektifte sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.