Başkan Prof. Dr. Öztürk, Ramazan Bayramı nedeniyle Seyhan Belediyesi çalışanlarıyla belediye hizmet binasında bayramlaştı.

Seyhan ilçesine bağlı mahalle muhtarları, oda ve dernek başkanlarıyla çeşitli partilere mensup Belediye Meclis Üyeleri’nin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Prof. Dr. Azim Öztürk, “Ramazan demek sevgi demektir, kardeşlik demektir, paylaşma demektir” diye konuştu.

Ramazan ayı boyunca sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularının en yüksek seviyede yaşandığını belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Öztürk, “Seyhan Belediyesi olarak bu Ramazan ayında da hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmada köprü olduk. Seyhan Belediyesi’nin kurduğu iftar sofrasında her gün 2 bin vatandaşımızı misafir ettik. Bu organizasyonumuzda da hayırsever vatandaşlarımızın hayrına vesile olduk. İftar sofralarımızda ikram ettiğimiz yemekleri hayırsever kardeşlerimiz karşıladı. Bu vesileyle sizlerin huzurunda bu hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Ramazan ayı boyunca en yüksek seviyede yaşadığımız sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yaşantımızın bundan sonraki sürecinde de artarak devam etmesi en büyük temennimizdir” diye konuştu.